Om Digaloo

Från ledande digitaltryckeri till grafiskt fullserviceföretag

VD och en av grundarna Jannes Dahlgren såg tidigt möjligheterna med digitaltryck och gjorde i och med grundandet av Digaloo 2002 det som ingen annan gjort i branschen. Med snabb, flexibel produktion av kvalitetstryck och ett självklart kundfokus mötte den nya verksamheten marknaden. Utifrån visionen att göra något annorlunda riktade sig tryckeriet bort från det industriella och istället mot det tjänsteinriktade. Detta är något som bidrar till att Digaloo sticker ut än idag.

 

Att vi gör det enkelt för kunden har format vårt erbjudande, som sedan starten förstärkts och kompletterats. Idag är Digaloo ett grafiskt fullserviceföretag som hanterar hela produktionskedjan.

 

Med kontor, showroom och produktion på samma ställe har vi vuxit organiskt och utvecklat ett anpassat produktionsflöde med flexibilitet och hög tillgänglighet. Det är ett starkt engagemang och samhörighet som präglar gänget på Digaloo. Här arbetar vi nära kunderna, konkretiserar kreativa idéer och framställer tryck som möter högsta kvalitetskrav.

 

Har du ett projekt i åtanke eller vill veta mer om möjliga lösningar? Kontakta oss direkt!

Aktuella händelser
12 september 2019 Digaloo på Formex

Tack för att ni kom!

21 juni 2019 Sofie ny projektledare

Sofie Wallner är vår nya stjärna i kundteamet. Hon jobbar som kundansvarig projektledare och kommer från Colliers där hon jobbat på marknadsavdelningen och skapat och ansvarat för trycksaksproduktioner. Hon har nu bytt sida och tar hand om våra kunduppdrag med erfarenhet från beställarsidan. Vi önskar Sofie varmt välkommen till Digaloo!

Jobba hos oss
Digaloo söker VD

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77.

Välkommen med din ansökan senast den 23 september.

Ansök
Vill du jobba med oss?

Vi letar alltid efter nya stjärnor. Skicka in en spontanansökan till mail@digaloo.se

Ansök